Welkom in onze showroom

Klijn INDOOR wil u graag inspireren en ondersteunen in de zoektocht naar de mooiste keramische materialen. Zo kunt u uw ideeën en concepten tot leven laten komen met de meest innovatieve en mooie wand- en vloeroppervlakten. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij de zoektocht naar de perfecte combinaties en materialen. Maak snel een afspraak.

Onze showroom is gelegen tussen Tilburg en Waalwijk.

Verrijk uw interieur met keramische tegels

Mooie en voordelige Keramische tegels

“Naast de ruime keuze in keramische materialen proberen wij ook altijd te inspireren. Maar het meest verrast zijn onze klanten over onze scherpe offertes.”

Verkoopteam Klijn Indoor

Keramische tegels voor binnen

Keramische tegels verrijken uw interieur en brengen elke ruimte tot leven. Raak geïnspireerd door ons brede aanbod en vele toepassingsmogelijkheden. De merken die wij verkopen, vinden hun herkomst in het hart van het Italiaanse keramiekdistrict.

Waarom keramische tegels?
Keramische tegels kennen vele voordelen. Zo is er een zeer ruim aanbod aan kleuren, designs, maatvoeringen en prijsklassen. Daarnaast zijn keramische tegels duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ook een stuk hygiënischer. Keramische tegels zijn geschikt voor iedere ruimte in huis en ideaal in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast zijn veel keramische tegels ook verkrijgbaar in buiten kwaliteit.

klijn_indoor_2
Marmer look
Hout look
Natuursteen look
Beton look
Visgraatmotief
Hardsteen look
XXL Tegels

Bekijk ons brede assortiment aan keramische tegels.

keramischetegels-2